Aloha!

 

Al van jongs af aan ben ik aan het tekenen en schilderen geweest. Schilderen deed ik vroeger met mijn ma en opa totdat ik oud genoeg was om zelf ‘grote-mensen-verf’ op te pakken. Sindsdien heb ik veel geoefend en gezocht naar mijn eigen stijl. Na veel verschillende verfsoorten geprobeerd te hebben bleek ik toch de zwarte inkt(pennen) en aquarel het mooist te vinden. Daarnaast gebruik ik af en toe nog wat acrylverf, en heel soms olieverf. Kwaliteit van het materiaal staat daarbij hoog in het vaandel.

Vanaf 2009 kwam daar de watersport als hobby bij en ben ik kite-instructeur geworden. De watersport is al jaren een enorme passie en ik laat mij graag inspireren door alle reizen en surftrips. Ook (kite)surfboards bewerk ik met mijn artwork als ik daar de kans toe krijg.

Stilzitten kan ik niet, dus werd het tijd om alles te combineren binnen één concept, Waterkunst.

 

Kitesurf instructeur

Op freelance basis ben ik ook beschikbaar voor kitescholen om les te geven. Neem voor meer informatie contact op.

Linkedin

In het dagelijks leven werk ik parttime als archeoloog.

Facebook

Ook op Facebook heeft Waterkunst een eigen pagina!

Mijn logo is door de ING Starterstudio ontworpen. Dankzij Instagram kwam ik erachter dat mijn logo door Jessica Doornbos is gemaakt. Wil je ook zo een te gek logo, check dan haar website! https://jessicadoornbos.wordpress.com/ of kijk op haar instagram:

 

Benieuwd naar alle updates en nieuws? Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief van Waterkunst! 

 

Veel liefs, 
Sanne, Waterkunst

^