Algemene voorwaarden

(Versie 2.0, ingangsdatum 03-05-2019)

 

Toepassing

De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en producten van het eenmansbedrijf Waterkunst (www.waterkunst.com).

 

Bestellingen

Het plaatsen van bestellingen gaat door middel van de webshop. De producten in de webshop kunt u in de winkelwagen plaatsen, waarna u dat kunt afrekenen zonder een account aan te maken. De website biedt ook de mogelijkheid om een account aan te maken. In het privacy beleid kunt u lezen hoe er met uw gegevens wordt omgegaan.

Vindt u dit toch niet zo prettig? Dan mag u ook uw bestelling doormailen of bellen. Dan kunt u het bedrag eventueel door middel van bankoverschrijving of contant op locatie afhandelen.

 

Algemene voorwaarden aan een opdracht

Indien u mij de opdracht verstrekt een werk te vervaardigen, wordt in overeenstemming een prijs afgesproken. De prijs is gebaseerd op de opstartkosten, uren werk, en wettelijke kosten (BTW) voor het vervaardigen van het product. Onder de opstartkosten vallen de materiaalkosten, de administratieve kosten, en de opdrachtvorming.

Uiteraard probeer ik zoveel mogelijk mijn best te doen om aan uw wensen te voldoen. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent met het eindproduct. U dient dan binnen 14 kalenderdagen het werk retour te sturen in originele en onaangetaste staat.

Voorafgaand aan het werk betaalt u 20% van het afgesproken bedrag aan opstartkosten. Indien u niet tevreden bent over het werk dat in uw opdracht is gemaakt, bent u wel de opstartkosten kwijt. De opstartkosten kunt u immers niet retour brengen. Verf dat is gebruikt, kan namelijk niet ongebruikt retour. De overige 80% hoeft u dan niet te betalen, of dit wordt retour gestort. Als het overigens om kleine aanpassingen gaat wordt natuurlijk altijd naar de beste oplossing gezocht, of wordt het werk aangepast. Digitale producten of designs die in opdracht zijn vervaardigd mogen niet retour.

Ook bij werk in opdracht ligt het auteursrecht bij de vervaardiger van het werk. Dit betekent dat u het bestelde werk niet op commerciële wijze mag reproduceren zonder de schriftelijke toestemming van Waterkunst. Voorafgaand aan de opdracht dient u commerciële doeleinden van het eindproduct ook kenbaar te maken.   

 

Algemene voorwaarden aan het leveren van een dienst (kitesurfles)

Waterkunst biedt als dienst kitesurflessen aan op freelancebasis aan kitesurfscholen (Hiernavolgend: opdrachtgever). Voor deze dienst wordt een vooraf afgesproken bedrag in rekening gebracht, wat op hoeveelheid leerlingen, duur van de les (etc.) wordt berekend.  Indien Waterkunst wordt ingezet om een dienst af te leveren als kitesurfinstructeur dan gaat de opdrachtgever akkoord met de volgende regelingen omtrent bedrijfsaansprakelijkheid:

  1. Waterkunst is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade aan materiaal of materieel tijdens het uitvoeren van de dienst. Schade aan materiaal of materieel valt onder de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de opdrachtgever.
  2. Waterkunst is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade aan personen of letselschade tijdens het uitvoeren van de dienst. Schade aan personen en letselschade valt onder de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de opdrachtgever.

Indien Waterkunst wordt ingezet op wat voor dienst dan ook, dan gaat de opdrachtgever automatisch akkoord met bovenstaande punten. 

 

Origineel werk

Het copyright- en auteursrecht van het originele product blijft altijd bij de vervaardiger van het werk. Dat betekent dat Waterkunst van haar werk artprints of kaarten mag blijven drukken, tenzij schriftelijk overeen is gekomen dat dit niet (meer) gebeurd.

Origineel werk dat is aangekocht door de klant, mag door de klant niet commercieel gereproduceerd of gedrukt worden zonder de schriftelijke toestemming van Waterkunst.

 

Betaling

De prijzen in de webshop zijn weergegeven in Euro’s inclusief BTW. De betaling van producten kan door middel van IDEAL, Paypal, bankoverschrijving of contant op locatie.

 

Verzending

De standaard verzendkosten zijn 3,50 euro (inclusief BTW). Bij een bestelling van 25 euro of meer, worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Producten worden pas verzonden wanneer ze zijn betaald. De levering wordt gedaan door PostNL, of in uitzonderlijke gevallen door Waterkunst zelf. 

 

Acties en/of kortingen

Kortingen en acties zijn gebonden aan de tijdsperiode die daarbij aangegeven staat. Na verloop van de specifieke actieperiode kan geen aanspraak op een dergelijke actieprijs of korting worden gedaan.

 

Retourneren

U heeft 14 kalenderdagen de tijd om een product te retourneren.  U hoeft geen reden op te geven. Het product dient in onaangetaste originele staat binnen te komen op het retouradres van Waterkunst. Retourkosten van het product zijn voor de klant/afnemer. Ook kunt u originele werken op afspraak afleveren op het bedrijfsadres. Beschadigde retourproducten worden naar ratio van de beschadiging in rekening gebracht bij de klant/afnemer. Een geleverde dienst kan niet worden geretourneerd.

 

Foutje!

Heeft Waterkunst u per ongeluk verkeerde producten toegezonden, dan zijn de kosten voor het retour zenden uiteraard voor Waterkunst zelf. Is het product beschadigd bij u aangekomen? Neem dan direct (dezelfde dag nog) contact op met Waterkunst, door middel van telefoon of email! Dan wordt er zo spoedig mogelijk een passende oplossing gevonden.

 

Aanvullende of afwijkende bepalingen

Waterkunst behoudt het recht ten alle tijden de algemene voorwaarden te mogen wijzigen, mits dit ook voor de klant duidelijk digitaal vindbaar is. De ingangsdatum van de nieuwe versie zal daarbij altijd genoemd worden en is te vinden op de website onder de algemene voorwaarden.

 

Wie is Waterkunst?

Het eenmansbedrijf Waterkunst, gevestigd aan de Beethovenlaan 396 te Zwolle, is verantwoordelijk voor de verwerking van de website orders en hanteert daarbij bovenstaande algemene voorwaarden. Het bijbehorende website-adres is: http://www.waterkunst.com

 

Contactgegevens:         

S. van Zanten, Waterkunst, Email: waterkunst@outlook.com, KvK: 73442860, BTW nummer en tel: (opvraagbaar, indien van toepassing) (tel: 0650215752). Online via de facebookchat van waterkunst ook bereikbaar. 

^